Er det gamle fyr tæt på at stå af – eller er du bare træt af konstant at skulle bekoste reparationer, rensning og vedligeholdelse for det ineffektive fyr? Eller er du ked af hver eneste vinter at skulle bruge enorme summer på opvarmning af dit hus ved hjælp af elektriske radiatorer?

Så kan du med fordel vende blikket mod de nye, moderne varmepumper, som for det første er langt mere effektive, for det andet repræsenterer store besparelse, og for det tredje er det mest miljø og klima venlige alternativ til konventionalle opvarmnings former på det danske marked i dag.

Luft til vand varmepumper – når du varmer op ved hjælp af vand

Skal fyret skrottes, vil en luft til vand varmepumpe være en værdig afløser. Med en luft til vand varmepumpe kan du opvarme mindst lige så meget brugsvand og cirkulationsvand som du kunne med det gamle fyr. En luft til vand varmepumpe er tilmed langt mere driftsikker, og skal ikke tilføres brændstof hvert andet øjeblik.

Samtidig vil du opleve, at din luft til vand varmepumpe udnytter den tilførte energi på langt mere effektiv vis, hvilket vil betyde en nedgang i dine udgifter til opvarmning af boligen. Og da en luft til vand varmepumpe samtidig er særdeles miljø og klima venlig, er det ren win win!

Erstat de elektriske radiatorer med en luft til luft varmepumpe

Når huset primært opvarmes ved hjælp af uddaterede og ineffektive elovne, vil du tydeligt kunne se forskellen på dine elregninger, efter du har skiftet til en økonomisk luft til luft varmepumpe. Med en luft til luft varmepumpe kan du regne med at skære op imod firs procent af dine årlige udgifter til elektrisk opvarmning. Du får desuden fordelen af det indbyggede luft filter, som renser luften i dit hjem og dermed skaber et sundere og mere behageligt indeklima.

Find din rette varmepumpe på givekoleservice.dk