Det er helt essentielt, at du finder en god maler, som kan udføre det arbejde, du ønsker. Når man renoverer sit hus eller lejlighed vil man gerne have et godt og tilfredsstillende resultat i sidste ende. Kommunikationen med de håndværkere, som udfører noget af renovationen for dig, er derfor enormt vigtig.

I dette indlæg vil vi komme ind på, hvordan du undgår at blive snydt af din maler og står med et dårligt resultat i sidste ende eller et ordentlig hak i budgettet.

Malerfirma med et godt omdømme

Anbefalinger er guld værd, når man skal renovere hus eller lejlighed. Man vil gerne være sikker på, at man lukker fagfolk ind i sit hjem, som har forstand på det, de laver. Hvis du står og er på jagt efter et godt malerfirma, som kan hjælpe dig, skal du tage at få nogle anbefalinger.

Du kan enten spørge venner eller familie, sågar din nabo om de har gode oplevelser med et malerfirma. Malerfirmaer vil jo gerne have et godt omdømme blandt sine kunder, så derfor er det vigtigt at du laver din research, før du hyrer den første og bedste. Det kan være du søger efter et Malerfirma i Dronningmølle til dit projekt. 

Indhent flere tilbud

Det er altid godt at have flere tilbud på bordet end blot ét. Her kan du danne dig et overblik over, hvor meget den enkelte malerfirma tager i pris. Det kan nemlig godt variere. Det kan godt være, at du har et stramt budget til malingen af jeres bolig, så derfor vil du gerne finde en, som ikke er super dyr. Derfor er flere tilbud et godt sted at starte. 

Hvad er indkluderet?

Når du får en kontrakt på det arbejde, som malerne skal gøre, kan du se hvad er inkluderet. Hvad der menes med dette, er hvad aftalen indebærer. Skal du f.eks. betale for materialerne, som malerne bruger? Køber de selv materialerne? Hvad er dit ansvar i forhold til at opbevare malingen, mens det tørrer med første lag?

Der er mange spørgsmål, som du kan få svar på i den her aftale. Hvis du er i tvivl om visse sektioner, skal du tage og ringe enten til maleren selv eller malerfirmaets kontor.