advertorial

Om sommeren bemærker man typisk alt det skidt på vinduerne som vinteren har medført, derfor er det ideelt at få vasket dem, inden vinteren fremtræder igen. Men hvordan skal man egentlig vaske dem mest effektivt og ordentligt? I denne artikel gennemgår vi hvordan du kan vaske dine vinduer så effektivt og pænt som muligt.

vinduer

Værktøj til vask

Hvis man skal pudse sine vinduer ordentligt, kræver det også ordentligt udstyr til at løse udfordringen. Vi har opstillet forskelligt udstyr man skal bruge til sin pudsning af vinduer. Til at starte med vil det være en god ide at bruge en spand med koldt vand i, Derefter tilsætter man opvaskemiddel og muligvis eddike, alt efter hvor beskidt det står til. Man kan også til fordel anvende en fugtig klud, til sidst men ikke mindst en skraber til at få det bedste resultat. Husk også at tør af efter med en ren og tør klud

Ikke brug vand fra vandhanen

Lad vær med at bruge vand fra vandhanen, der kan være meget kalk i, hvilket også gør at der kan komme striber på ruderne. Derfor kan man blande det op med husholdningseddike. På den måde slipper man bedst af med snavs og pletter. 

Hvordan vasker man?

Bevæg skraberen fra toppen og ned til bunden i en omvendt S form, på den måde får du alt snavset med. Hvis du har meget beskidte ruder, vil det være en god ide at vaske dem 2 gange.

Få en anden til at gøre det for dig

Du kan også kontakte diverse rengøringsfirmaer til at gøre det for dig. På den måde sikrer man et kvalitetsresultat. For at finde en der kan løse problemet for dig kræver det bare en enkelt internetsøgning. Du kan derfor slå dit område op på google sammen med vinduespudsning og der vil dukke flere muligheder op, husk at vælg den du mener passer bedst til dig.