advertorial

At købe en bolig er for de fleste den største økonomiske beslutning det tager og det kan have store personlige konsekvenser hvis man begår fejl som f.eks. at købe alt for dyrt eller ikke at få undersøgt kommunens lokalplaner inden.

Derfor er det en god ide at hyre en boligadvokat. F.eks. en lokal boligadvokat i Randers, hvis det er der du overvejer at købe en ny bolig. Fordelen ved en lokal boligadvokat er at han kender området, de lokale ejendomsmæglere og de forskellige bankfilialer, hvilke kan være til din fordel, når du skal finde en ny bolig. 

Spar penge ved forhandlingerne

Der kan være mange penge at spare ved at være god til at forhandle. Både når der skal forhandles med banken om et banklån og når du skal forhandle med sælgeren om prisen på bolig og de andre betingelser som hører med. Som f.eks. om du kan modtage boligen før tid, så du kan sætte den i stand, imens du stadig har dig gamle bolig. 

Er du ikke selv en erfaren forhandler, kan du med fordel få din boligadvokat til at stå for forhandlingerne. Selvom han kun får forhandlet små ændringer til din fordel, kan det have en stor betydning over en 30 årig periode. Mange tænker ikke over at der kan være penge at spare ved at forhandle med banken. Det tror at deres bankrådgiver automatisk giver dem den de bedste fordele, men sådan foregår det ikke

Bankrådgiveren er ansat af banken og ansat til at forhandle de bedre betingelser til bankens fordel, ikke dine. Banken, glemmer mange er en forretning som alle andre. Brug derfor tid til at snakke med flere banker og tag gerne din boligadvokat med. Det er tid og penge der i sidste ende er givet godt ud. Husk at være forberedt på at skulle skifte bank.