Det er endnu ikke alle maskiner, der er automatiske, og i mange tilfælde er det sådan set egentlig kun godt, for man skal bruge den menneskelige kritiske sans, som man ikke kan erstatte med følere i robotter og automatiske maskiner endnu.

Og så er der også bare den der herlige følelse ved at bruge noget maskineri i ens egne hænder og mærke, at man selv er med til at gøre en forskel og udrette noget, end at man bare trykker på en knap og lader maskinerne klare opgaverne for en.

Men hvis man ikke evner at benytte sig af de maskiner ordentligt, så er det en stakket frist, man selv kan være med til at gøre en direkte forskel i udførelsen af arbejdet.

Her tænkes ikke så meget på, at man har taget eventuelt kørekort til at bruge de respektive maskiner, eller man er blevet oplært i at bruge dem, for det tager vi lidt for givet i denne artikel, at man allerede har forstand på og følger med udviklingen af implementeringen af nye maskiner på den front.

I sådanne situation er man nok også blevet forklaret, hvordan man skal benytte kroppen korrekt, når man anvender de her maskiner, og mens andre kigger på, så gør man det da også; men senere finder man ud af, at man kan gøre det hurtigere, hvis man laver smuttricks med kroppen.

Desværre er den slags ikke godt for kroppen, men fordi du ikke blev påtalt for det, så gemmer du det ikke længere, at du gør det forkert med kroppen, når du arbejder med de manuelle maskiner.

Problemet bliver så, at den tendens breder sig, når du ikke får en påtale, eller man anfægter det løbende; og en ting er jo, at du selv ødelægger din krop, men det skal jo heller ikke gå ud over andres kroppe, fordi de kopierer din dårlige teknik!