Indeklimaet har stor betydning for helbred og velvære

Vi mennesker tilbringer størstedelen af vores liv inden døre. Når ikke vi er indendørs i vores eget hjem, så er vi det på arbejdspladsen. Indeklimaet i hjemmet og på arbejdspladsen er langt vigtigere, end vi måske lige går og tror, og særligt når vi tager i betragtning, at vi faktisk tilbringer hele 80-90% af vores tid indendørs i hjemmet eller på arbejdspladsen. Indeklimaet udgøres af flere forskellige faktorer som luft, fugt, temperatur, lys og støj, og alle disse faktorer har direkte indvirkning på vores helbred og velvære. Et dårligt indeklima kan have vidtrækkende konsekvenser, og påvirker ofte vores helbred i en negativ retning. Symptomer på et dårligt indeklima kan være generel ubehag, hovedpine, svimmelhed og træthed ligesom et dårligt indeklima kan føre til alvorlige sygdomme som hjerte-kar-sygdomme og kræft.

Kompetent rådgivning og undersøgelse af dit indeklima

Det er altså vigtigt, at sikre sig et godt indeklima både hjemme og på arbejdspladsen. Dette hjælper Dit Indeklima gerne med. Med hjælp fra dem kan du få testet alt i dit indeklima, så du roligt kan tilbringe tid inden døre uden frygt for eventuelt dårligt indeklima. Dit Indeklima er eksperter indenfor radon, ventilation, fugt, skimmelsvamp og asbest med mere. Deres højtuddannede rådgivere giver gode råd i forbindelse med indeklima hos både private og erhverv. Er det nødvendigt med tests, så udfører Dit Indeklima disse og såfremt testene viser, at udbedring er nødvendigt, indhenter de tilbud fra deres diverse samarbejdspartnere. Du hjælpes dermed gennem hele processen til dit indeklima er, præcis som det skal være.

Er du i tvivl om noget i forbindelse med dit indeklima? Så kontakt Dit Indeklima for gode råd og eventuel test af dit indeklima. Du kan også købe din egen gør-det-selv test, således at du selv kan tjekke, om dit indeklima er i orden. Se meget mere hos https://dit-indeklima.dk/.