Man siger som bekendt, at hvis man bor inde i en større by, og man brokker sig over larmen, så bør man flytte ud for, det er en del af det at bo i byen, at man må leve med larmen.

Men andre gange har man måske netop bosat sig et sted, hvor man ikke regner med, at der skal ske så meget større byggeri i ens lokalområde, end at man kan holde det ud, og det ikke står på længe.

Det kunne jo være lidt længere inde i Jylland.

Men så erfarer man, at der skal laves industribyggeri i Skive i det område, hvor man bor, og man ved, at det medfører udsigter til langsigtede planer, hvor der skal bygges i flere etaper; og er du virkelig uheldig, så vil det trække ud, og det kan komme til at tage flere år at blive færdig.

Men nu bor du her, og du har måske ikke mulighed for at flytte, så det er med at overleve alt det her industribyggeri.

Man kan godt klare sig gennem industribyggeri

Som regel forsøger den slags mennesker, der skal udføre det arbejde, ikke at larme mere end højst nødvendigt, og der er også regler for den slags.

Men bor man tæt på, så kommer man nok til at opleve det meste af, hvad der sker i det område.

Derfor kan man blive nødt til at lukke døre og vinduer, og hvis det er sommer, så må man få sig et ventilationsanlæg, så man kan få frisk luft ind, hvis det larmer for meget at åbne vinduer.

Om natten kan det så blive nødvendigt med ørepropper for at sove.

Når det virkelig begynder at genere dig, så husk på, at det har en slutdato, hvor det vil ophøre, og det hele vender tilbage til normale tilstande igen.