Kender du nogle gange det, at du får besøg af nogle venner i dit hjem, hvor de måske lige er kommet ind fra noget nær noget stormvejr, de ramte en vandpyt på vejen, de trådte ned i noget mudder ved et uheld og videre?

Men når de ankommer, er de så glade for at se dig, at de ikke tænker over deres beskidte sko, så de bare træder ind og faktisk vader rundt i de fleste lokaler, før de vælger at tage skoene af og kaste dem over i et hjørne, så mudder og vand flyver i kaskader omkring jer.

Man er måske for god at sig til at sige noget, og man tænker, det jo ikke gør nogen skade, at det lige sker én enkelt gang, men nu har dine venner fået fodfæste i dit hjem, så de gentager seancerne, og du tør nu slet ikke påtale det, da du er bange for, de vil tage det personligt.

Endvidere er du bange for, at de brokker sig, da du er konfliktsky og ikke vil gøre dig uvenner med folk.

Så det nemmeste havde faktisk været, hvis du havde lavet nogle regler for dit hjem, for det er desværre ikke så tit, at alle mennesker tænker sig om, når de ikke er derhjemme – det er lidt ligesom at have ting til låns.

Men du er også bange for at fremstå som en regelrytter, hvis du ligefrem dikterer nogle regler og får dem ned på skrift, men her skal du huske på, at du også gerne vil beskytte din bolig, så den er pæn lang tid ud i fremtiden.

Desuden er det også en måde at få større respekt fra andre og selvrespekt, fordi man tør sige fra.

Leder du efter ny bolig, så kan du have heldet med dig ved at undersøge disse nærmere: https://www.nrsb-boligselskab.dk/