editorial

Når man går i gang med en større renovering, er det ofte et godt tidspunkt at overveje, om ens bolig også skal have nye døre. Døre er nemlig et af de elementer i et hjem, der kan gøre meget for helhedsindtrykket – og Klarfönster er en af de bedste til at levere nye døre på mål. Deres fabrik i Estland producerer døre efter dine specifikationer, og Klarfönster tilbyder prismatch samt ti års garanti på deres produkter. Så hvis du står og skal have nye døre, så overvej Klarfönster – det vil du ikke fortryde!

Hvordan vælger du de rette døre?

Først og fremmest skal du tænke over, hvordan dine nye døre skal se ud – Klarfönsters produkter fås både i træ, og træ/aluminium, så der er en løsning til enhver smag. Du skal også tage stilling til, om dine nye døre skal være med eller uden vinduer. Endelig skal du vælge håndtag og låse – Klarfönster tilbyder et stort udvalg af forskellige designs, så du kan finde det helt rette til din bolig.

Dörrar

I det hele taget er det en forhandler, vi kun kan tale varmt om. Ganske enkelt fordi du selv designer dine døre og får dem fremstillet på mål. På den måde kan du få dem præcis, som du gerne vil have det.

Men husk…

Når du bestiller dine døre online, så betyder det også, at du selv skal montere dem. Der følger ikke en montør med i købet. Det er dog vores opfattelse, at det ikke bør være noget problem for den gennemsnitlige boligejer. Men skulle du være i tvivl om dine egne evner, så anbefaler vi, at du allierer dig med en professionel håndværker til at hjælpe med monteringen. Det vigtigste er, at du føler dig tryg hele vejen igennem processen.

Så hvad venter du på – kom i gang i dag.