advertorial

Det handler tit om, på hvilken side af bordet man er på med sådan en bilvurdering:

Er man sælgeren, så vil man jo gerne have så meget som muligt for den, og så må man gøre sit for at finde ud af, hvor meget den bil er værd, hvis man ikke ved det – det kunne jo være en sjælden veteranbil.

Er man køberen, så søger man at skulle give så lidt som muligt, om det er fordi, man skal bruge den selv, eller man agter at sælge den videre med profit – fordi det er ens profession – eller man sælger den som reservedele eller skrot.

Det er jo dem, som der bare skal af med bilen, så de næsten siger ja til et alt for dårligt tilbud, mens andre holder på deres bil alt, alt for længe, fordi de har en fantasiforestilling om, hvad de kan forlange at skulle have for den.

Bilvurdering

Mange har en mening om en bilvurdering

Så er der også dem, som der står på sidelinjen, der med eller uden for baggrundsviden i biler kan sige, hvad de mener, den er værd, og her kan dem med gode viden bedre sige, hvad man har med at gøre, for de har ikke en anke i den her transaktion.

Det er jo fint nok at lytte til dem, der har en mening, men man skal også sortere i alle de informationer, for nogle kan være for langt ude, mens andre rammer lidt bedre plet.

Hvis man så bare hører nok, så kan man som regel kommer frem til et sted, hvor det sande beløb og vurderingen af selve bilens tilstand er rigtig.

Der vil nok altid være nogle, der vil betale alt for meget for deres drømmebil, men det er jo kun til fordel for sælgeren i den sidste ende af sagen.