Du synes muligvis at det virker som overkill med et tandlæge besøg en til to gange om året. Det kan da også være fristende at springe disse over – især hvis hverken tænder eller tandkød lade til at fejle noget som helst.

Men tænder, som virker sunde og raske, er ikke nødvendigvis fri for tilløb til diverse dårligdomme så som karies eller parodontose. Disse kan sidde skjult under tandkødets rand, eller mellem dine tænder i form af betændelse eller inflammations tilstande, eller begyndende syreskader.

Når først tandpinen melder sig på banen med dunken og værken i tænder og gummer, eller det begynder at bløde fra dit tandkød når du børster tænder, er skaden faktisk allerede sket. Smerter er nemlig tegn på at du har udviklet karies, som kan have bredt sig til tandens rod og nerve, og eventuelt udmøntet sig i en tandbyld, i tandrods betændelse eller i rodspids betændelse. Og blødninger kan indikere en voldsom tandkøds betændelse, eller – i værste fald – i gang værende parodontose.

Dette ville du kunne have forhindret med jævnlige tandlæge besøg hvor din tandlæge havde haft chancen for at konstatere disse ansatser. Og derfor bør du hurtigst muligt opsøge din lokale tandlæge.

Hvor kan jeg gå til tandlæge i Storvolde?

Er du bosat i området omkring Storvolde, Gistrup og Klarup kan du med fordel vælge den velrenommerede tandlæge klinik Tandlægerne i Klarup som din faste tandlæge. Den hyggelige klinik er befolket af såvel dygtige og kompetente medarbejdere som af moderne udstyr og apparatur til undersøgelse, diagnosticering og behandling.

Såvel tandlæger som tandplejere og klinik assistenter er i kraft af deres uddannelse og erfaring særdeles godt rustet til at varetage dine tand problemer, og til at forhindre nye i at opstå i fremtiden.

Du kan læse mere om Tandlægerne i Klarup og kontakte klinikken for tidsbestilling via hjemmesiden tandlaegerne-klarup.dk