Der er rigtig stor trend indenfor gør-det-selv eller DIY, ikke mindst, når det handler om have, madlavning eller bæredygtighed. For mænd kan det i mange tilfælde være svært at finde en plads i den kultur uden det ender med at blive lidt for langhåret – men det har en ny bølge af gør-det-selv former gjort op med. Vil du gerne prøve kræfter med at lave noget selv, men har du ikke hænderne skruet på til tømrerarbejde eller lignende, så er ølbrygning måske noget for dig.

Bryg din egen øl

Bølgen er også kommet til Danmark og derfor har du som øl-entusiast også muligheden for at prøve kræfter med at brygge din helt egne øl. Derfor kan du også finde alverdens spændende udstyr til ølbrygning på nettet, der giver dig mulighed for at skabe din helt egen ale, porter eller hvedeøl.

Lad dig inspirere af den øl du holder mes af at drikke og find de rette ingredienser til at b(r)ygge videre på den og skabe din egen version, der lever fuldt op til, hvad du elsker ved en iskold fra kassen.

Hipsters paradise

I en verden, hvor ordet ’hipster’ er blevet et skældsord er det lidt provokerende at kalde ølbrygning for en hipster-hobby, men ikke desto mindre er det en betegnelse, der er blevet brugt ofte. Hvis man tænker over, hvad ordet egentlig betyder vil man dog hurtigt kunne se, at det passer godt til, hvad ølbrygning er i dag. Ordet handler om det, der er moderne og ’hipt’, hvilket den tilgang der er til at gøre tingene selv og at have indflydelse på sine egne produkter passer rigtig godt ind under.

Er du interesseret i at afprøve ølbrygning, så kan du finde både udstyr og ingredienser på nettet og lave din helt egen øl – til hverdag og til fest.