Det er ikke udelukkende virksomheder, som har brug for vognmænd. Også privat personer kan få brug for hjælp fra en dygtig vognmand i forkellige sammenhænge. I Sønderborg på Als står FA. A. Keldorf Vognmandsforretning klar til at hjælpe dig med alskens transport og logistik orienterede opgaver.

Hvordan kan FA. A. Keldorf Vognmandsforretning hjælpe mig som privat kunde?

Er du for eksempel i gang med at omlægge din have, og har du i den forbindelse skåret en masse buske og træer ned, står du sikkert med en stor mængde have affald, som du skal af med. Til dette formål kan du leje en container hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning, som er leveringsdygtige i et stort udvalg af containere til forskellige formål.

Du kan også benytte dig af container udlejning på Als hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning, hvis du for eksempel står for at skulle flytte mellem landsdele, eller til et helt andet land, og derfor har brug for at kunne fragte dine ejendele i en container. Eller hvis du er i gang med et større bygge projekt, og skal af med en masse bygge affald i den forbindelse. FA. A. Keldorf Vognmandsforretning hjælper med såvel aflevering og opstilling som afhentning af din container, således at dit affald eller dine møbler kan blive fragtet sikkert og forsvarligt.

Er du ejer af en båd, som af og til skal på land, er det også en god idé at have en professionel vognmand med ekspertise inden for kraning og transport af både ved hånden. FA. A. Keldorf Vognmandsforretning har mange års erfaring inden for – og det rette maskinel til – flytning af din båd. Så hvis båden skal på land for vinteren, kan du trygt overlade opgaven med såvel løft som transport og opbevaring af båden til FA. A. Keldorf Vognmandsforretning.

Du kan læse mere om vognmandsydelser til private på http://www.keldorftransport.dk/