advertorial

Er du i tvivl om hvorvidt du drikker for meget alkohol, eller om dit høje pilleforbrug er gået ehn og blevet problematisk? Så bør du faktisk læse med i det følgende.

Hvordan ved man om man er misbruger?

Som misbruger er det ikke altid man selv er i stand til at erkende at man har et problem. Fornægtelse og bedrag – ikke mindst selvbedrag – er vigtige dele af afhængighedens anatomi.

Hvis en person igennem en årrække har været storforbruger af eksempelvis læge ordineret medicin eller alkohol vil dette forbrug gradvist være steget igennem årene. Og i det øjeblik hvor det at få den næste pille eller sjus fylder alt kan man tale om et afhængigheds betinget misbrug.

image

Hvis du selv kan se at der er noget rivende galt bør du øjeblikkelig søge professionel hjælp. Du har nemlig kun et ganske begrænset vindue hvor du selv er klar over at du trænger til at skifte spor.

Når først afhængigheden har bidt sig fast vil du med stor sandsynlighed miste evnen til selverkendelse. Og så er det faktisk for sent, med mindre du har velmenende personer omkring dig som kan sørge for din behandling.

Du kan altid tage kontakt til et behandlingscenter med speciale inden for behandling af netop den type misbrug du er havnet i. Søger du for eksempel hjælp til alkoholafvænning bør du vælge et behandlingscenter som specialiserer sig inden for denne form for behandling. Og er du afhængig af opioider, benzodiazepiner eller lignende kan du få den hjælp du har brug for hos et misbrugscenter med ekspertise inden for behandling af pillemisbrug.

Få hjælp til dit misbrug hos Behandlingscenter Stien

Blandt de mere velrenommerede misbrugscentre i Danmark finder du Behandlingscenter Stien. Behandlingscenter Stien tilbyder behandling af alle typer misbrug. Klik ind på https://behandlingscenter-stien.dk og få yderligere information om misbrugsbehandling.