Du har måske kendt til det som elektriker i Horsens eller et andet givent sted i landet, at man som elektrikerfirma vælger at støtte lokale arrangementer eller være sponsor på noget, der foregår som et event såsom en byfest, eller man måske er officiel sponsor på et lokalt fodboldhold.

Man gør det jo sjældent for at få store resultater med sig i den slags situationer, selvom det da er en sød bonus, for det er nok mere store firmaer, som vælger at tænke strategisk i at sponsorere for eksempel nogle officielle fodboldhold, hvor man håber på succes, så man kan få mere eksponering.

For det er da klart, at når man sponsorer alt fra få ting til store ting, så kan man få eksponering, og derfor skal man gerne vælge den slags med omhu, så man ikke bliver associeret med noget uheldigt – selvom man kan trække ens sponsorat tilbage, så er det nemt at finde den slags informationer frem i vores moderne tider.

Med et lokalt fodboldhold gør man det jo ofte også mest for at støtte det lokale. At kunderne så lægger mærke til en, er kun en herlig medfølge.

Men man kan jo også vælge, at man som elektrikerfirma bliver sponsoreret af andre, og det behøver jo ikke være via finanser, men måske i kraft af, at man får noget værktøj sponsoreret, som man har brug for som elektriker.

På den måde slipper man også for at skulle bruge tid og kræfter på at tage ud at handle den slags udstyr i butikkerne, og så er det jo kun en ekstra gevinst, at man slipper for at skulle betale for det.

Nogle gange følger der dog en klausul med om, at man så kun må benytte denne sponsors udstyr i det henseende, at man skal bruge det.

Derfor kan det være nødvendigt lige at læse nærmere, om der findes den slags klausuler, om man skal have noget sponsoreret tøj på med deres logo også, eller der hører sig andre forpligtelser til såsom, at man skal være sponsoreret i en given fastlåst periode og ikke må have andre sponsorater.