Et spisebord er et samlingspunkt i hjemmet. Derfor skal bordet både være funktionelt og dekorativ. Det skal altså have plads til de personer, som I er til hverdag. Men det skal også være en stilfuld og smuk tilføjelse til hjemmet. 

Hvorfor vælge et plankebord om spisebord?

Måske har du længe gået og ledt efter det helt rette spisebord? Kigget i møbelhuse og på nettet, men uden held? Er din drøm at få det dér rustikke og nordiske look? Så er et plankebord lige noget for dig.

1. Et plankebord er æstetisk 

2. Et plankebord skiller sig ud fra mængden

3. Et plankebord matcher enhver type stol

4. Et plankebord er nemt at vedligeholde

5. Et plankebord holder i mange år

Indret med et plankebord i nordisk look

Plankebordet i træ passer ind i både det klassiske såvel som det nordiske hjem. Dets ofte rustikke look tilfører et flot udtryk til rummet og skaber også sjæl og stemning. Træbordet kan sagtens passe sammen med stole i andre materialer – f.eks. læder, stof eller metal. 

Skræddersyede plankeborde – hvor?

Man kan naturligvis selv kreere sit helt eget plankebord. Det er ikke så svært, hvis man er fiks på fingrene. Men vil du være helt sikker på, at det bliver gennemført og flot? Så bør du nok vælge professionelle til opgaven.

Der findes faktisk mange firmaer, der tilbyder specialfremstilling af plankeborde. Du kan derfor få dig et plankebord i netop de mål, materialer og udseende, som du ønsker. 

Plankebordet får nærmest også altid et helt unikt udseende. Udover at du har valgt specielle mål, har du måske også valgt en bestemt type træ og lakering. Idét intet træ er ens, vil der altid være nogle fine og helt unikke detaljer i træet på dit plankebord. 

Et skræddersyet plankebord tilfører altså noget helt unikt og virkelig smukt til dit hjem. Det bliver et samlingspunkt for familien, som du kan være stolt af.