Sådan et lækkert silketørklæde fra Pashminawear skal man ikke behandle skødesløst, men tage sig godt af – men det kan også bruges til noget frækt.

Begge dele vil vi komme ind på i denne artikel.

Lad os starte med det mere praktiske og måske lidt kedelige for nogle mennesker, men så ved du også, at der er noget at glæde sig til til slut i artiklen.

Start derfor med ikke bare at kaste det tilfældigt hen i bunken med tøj, når du kommer hjem. Det kan hænge på en knage, men sørg for, at du ikke hænger det for stramt fast på knagen, da det så kan gå igennem og lave et hul i det.

Når det skal lægges sammen med tøjet, så læg det for sig, og når du til, at det skal gøres rent, så sørg altid, altid for at følge instruktionerne til, hvordan man vasker og tørrer det og gør det helst separat fra alt det andet tøj.

Er det muligt, så lad det tørre naturligt enten udenfor eller på et tørrestativ indenfor.

Og nu til den del, som måske flere af jer har glædet jer til: det frække.

For hvordan er det lige med sådan noget silke?

Det er blødt, sirligt og skønt at mærke mod kroppen, så har du overvejet at tage det med ind i soveværelset eller andre steder, hvor de frække ting sker?

Man kan både lade det glide langs kroppen på den anden person, man kan give vedkommende bind for øjnene, så det kommer som en overraskelse – men man kan så sandelig også binde en anden person med det.

Det kan udgøre som erstatning for de bløde håndjern, og så er det nemmere at få op; man skal ikke frygte at miste nøglen heller.

Men husk at være enige om det, om man er til den slags – og så er der jo en overhængede chance for, at silketørklædet kan gå i stykker under akten.