Alle bilejere har brug for kontakt til et autocenter eller et mekaniker værksted, hvor bilen kan modtage den nødvendige service og få udført eventuelle reparationer. Er du bosiddende i eller omkring Gistrup, og er du i besiddelse af en eller flere biler, kan du med fordel vælge Jysk Autocenter til dette formål.

Hvem er Jysk Autocenter?

Jysk Autocenter er et bilcenter med særligt speciale inden for bilmærkerne Citroën, Ford og Peugeot. Hos Jysk Autocenter kan du altid regne med en serviceminded og venlig behandling, uanset om du er i markedet efter en service aftale, eller om du blot skal have repareret en akut opstået skade på din bil.

Jysk Autocenter er i besiddelse af et stort og veludstyret autoværksted, hvor du blandt andet kan få udført 4 gas måling, autoopretning, fejlkodelæsning, rustbeskyttelse, serviceeftersyn, skadeservice og undervognsbehandling. Du kan også få tilbud på montering af aircondition, Autoglas, og klima anlæg, lige som du blandt de mange services hos Jysk Autocenter finder dækafbalancering, dækmontering og klargøring til syn. Du tilbydes selvfølgelig en værkstedsbil eller lånebil under selve behandlingen af din bil.

Hvorfor skal jeg vælge Jysk Autocenter som min automekaniker?

Foruden et særdeles veludstyret værksted, som blandt andet indeholder det nyeste og seneste inden for måle- og test udstyr, finder du hos Jysk Autocenter de bedste kompetencer inden for biler. Jysk Autocenter har mange års erfaring med – og stor ekspertise inden for – udskiftning af reservedele, reparation af skader (for eksempel stenslag), montering og installering af diverse ekstra udstyr samt selvfølgelig klargøring af din bil forud for det påkrævede syn. Du kan, med andre ord, se frem til en pålidelig service fra dygtige og kompetente mekanikere og service teknikere, når du vælger Jysk Autocenter som din faste automekaniker.

Du kan læse mere om Jysk Autocenter og de services, værkstedet tilbyder, på  https://www.jyskautocenter.dk/autovaerksted